Галеријата е надграден со седиште скенира од прашањето февруари најдобар филм. Уживајте!Галерија линк:
Списание Скенирањата> 2015> Најдобар филм (Италија) - февруари
Галеријата е надграден со повеќе од 100 HQ слики од Токио photocall на Mortdecai. Уживајте!Галерија линк:
Јавни настапи> 2015> 28 јануари: "Mortdecai" Токио Photocall
ТВ и сателитска недела ги покрила своите неодамнешното издание со Џони. Уживајте во седиштето скенира во нашата галерија!Галерија линк:
Списание Скенирањата> 2015> ТВ и сателитска недела - 31 јануари
Како што сите ние знаевме, и го чекаше, Џони беше гостин на Елен вчера и тука јас собрани неколку фотографии од нејзиниот веб-сајт и две видеа. Уживајте!Галерија Линкови:
Интервјуа и ток-шоуа> 2015> 22 јануари: The Ellen Прикажи
> Видео Елен Прикажи: Џони Деп и Гвинет Палтроу за водење на право лице
Видео> Елен Прикажи: "Никогаш не сум досега"
Лос Анџелес премиера е секогаш на еден ваков настан со големи букви. Уживајте во над 500 HQ слики на Џони присуствуваат тоа минатата ноќ. Галеријата ќе експлодира на awesomeness !!!Галерија линк:
Јавни настапи> 2015> 21 јануари: "Mortdecai" Лос Анџелес Премиера


Над 200 HQ слики од премиерата на Велика Британија Mortdecai се додадени во галеријата. Уживајте во нив!Галерија линк:
Јавни настапи> 2015> 19 јануари: "Mortdecai" Велика Британија Премиера
Промоцијата за Mortdecai започна со Германија и како што знаеше Џони требаше да присуствува. Јас собрани над 200 HQ слики на слика и премиерата од вчера. Уживајте во нив во нашата галерија!

Галерија Линкови:
Јавни настапи> 2015> 18 јануари: "Mortdecai - Дер Teilzeitgauner 'Photocall
Јавни настапи> 2015> 18 јануари: "Mortdecai - Дер Teilzeitgauner" Премиера